Strålande nyheter om LED

Upplysningen sprider sig...

Vill du göra folk glada?  Bli säljare hos oss

Våra produkter frigör pengar – åt företag, organisationer, föreningar, kommuner. Det är perfekt för alla som behöver skära i sina kostnader eller få fram medel för att kunna investera. Men inte bara det: alla dessa lokaler och arbetsplatser får bättre ljus. Folk blir piggare och gladare, och får en tryggare tillvaro.

LeadinLed växer så det knakar just nu, och behöver säljare. Efterfrågan på våra produkter ökar vecka för vecka, du kommer att få en flygande start!

För lediga distrikt, hör av dig omgående till Pia Nyström på 076–641 43 00 eller pia@leadinled.se

Nobelpriset i fysik för blått LED-ljus

Vilket härligt erkännande av led-ljusets betydelse för mänskligheten!  Tre japaner får Nobelpriset i fysik 2014 för att de uppfann den blå lysdioden, som gjorde det möjligt att skapa vitt led-ljus. Uppfinningen gjordes redan i början av 1990-talet, men nu kommer erkännandet. Det har nämligen blivit uppenbart vilken enorm betydelse ledbelysningen kommer att få för mänskligheten. 50-80 % lägre elförbrukning, fritt från kvicksilver och andra miljöfarliga ämnen, 100 gånger längre brinntid än traditionella glödlampor, mer naturlig ljuskvalitet, möjligt att styra och anpassa, kan drivas med solceller vilket är en revolution för de 1,5 miljarder människor som saknar elnät… kan t.o.m. rena vatten (!).

Grattis Isamu Akasaki, Hiroshi Amano och Shuji Nakamura!

T5/T6-rör utan HF-don

Äntligen slipper du HF-donen som tar tid att montera, krånglar i driften, går sönder och måste bytas… etc. Vår nya modell av T5/T6-rör har en egen liten drivenhet som ger dioderna stabil strömförsörjning. Du bara direktkopplar rören med 220 volt. Fas och nolla i ena änden. Strömfritt i den andra, öppna änden. För dig som inte är elmontör betyder detta i klartext:  ännu snabbare byte, ännu lägre elförbrukning, ännu mindre underhåll!

Vi håller som bäst på att bestämma olika styrkor på dessa rör. Hör av dig för mer info.